top of page

Acronis Cyber Protect Cloud: Integrace kyberbezpečnosti a ochrany dat

Acronis Cyber Protect Cloud integruje ochranu dat s kyberbezpečností v cloudu. Tato synergie odstraňuje přebytečnou komplexnost a činí bezpečnost středobodem všech vašich řešení.



Integrace technologií v Acronis Cyber Protect Cloud poskytuje full-stack ochranu proti malwaru a zároveň umožňuje zjednodušení a automatizaci všedních IT operací, reportingu a endpoint deploymentu a správy s širokou škálou funkcí


Mezi hlavní funkce patří zálohování a obnova, anti-malware, bezpečnost a správa, navýšení ARPU, vylepšené SLA, náklady pod kontrolou, snížení odchodovosti a řízená bezpečnost. 


Acronis Cyber Protect Cloud nabízí mnoho výhod, mezi hlavní patří:

  • Integrace ochrany dat s kyberbezpečností, která odstraňuje přebytečnou komplexnost a činí bezpečnost středobodem všech vašich řešení. 

  • Full-stack ochrana proti malwaru a zjednodušení a automatizaci všedních IT operací, reportingu a endpoint deploymentu a správy s vyčerpávajícím rozsahem funkcí. 

  • Rychlá a spolehlivá obnova všech vašich aplikací, systémů a dat z jakéhokoli zařízení. 

  • Full-stack ochrana příští generace proti malwaru (včetně ransomwaru a cryptomining malwaru) na bázi AI a strojového učení. 

  • Snadno použitelná, ucelená sada nástrojů pro endpoint management. 

  • Navýšení ARPU, vylepšené SLA, náklady pod kontrolou, snížení odchodovosti a řízená bezpečnost. 

Acronis Cyber Protect Cloud je součástí výkonné platformy Acronis Cyber Cloud, která poskytovatelům služeb umožňuje používat jediné řešení k dodávání zálohování, disaster recovery, bezpečného cloudového úložiště, file sync & share, notarizace a služeb elektronického podpisu jejich klientům. 




54 zobrazení

Comments


bottom of page